top of page
CVW-19.jpg

Moonsisters Jaartraining 2022

door Nashaira Ajoeb & Marian Cornelisse van Maanspiegeling

Hoi lieve vrouw..

Voel jij ook de roep naar groei in zelfliefde? De honger naar verbondenheid? Met jezelf, met je sisters, met de natuur? In een nieuwe wereld waarin jouw spirituele unieke zijn in alle waardigheid kan stralen?

Is dat een ja? Dan nemen je vanuit veel liefde en warmte mee op reis om de  sacred woman in jou te ontmoeten, volledig te omarmen en te laten groeien.  Dit alles in verbinding met de Volle Maan en Moeder Aarde in een veld waar jij en je sisters magie laten ontstaan.

To good to be true? JIJ en WIJ zijn in staat tot zo veel meer lief mens. 

 

CVW-1.jpg

Let your inner goddess guide you

Wat houdt het in?

Deze training is een ontdekkingstocht, naar jouw als Sacred Woman. Het is een voor ieder unieke en persoonlijke reis die gevoed wordt in het samenzijn met andere vrouwen. Een woman-only gathering iedere Volle Maan.

Maandelijkse ceremonies volgen elkaar op met ieder een eigen thema naar aanleiding van de energetische invloeden op dat moment. Samen gaan we een stapje verder, dieper in verbinding met elkaar, dieper contact met jezelf, met het Universele licht, met de Volle Maan en met Moeder Aarde. 


De rol van Nashaira en Marian is jullie uitdagen via creatieve en spirituele werkvormen, waarna je zelf aan de slag gaat. We zullen je waar we dat kunnen verder helpen en coaching bieden. Maar weet dat jij belangrijk bent en dus ook jouw inbreng belangrijk is. Er is ruimte voor open, eerlijke communicatie waarin er een wisselwerking mag ontstaan in het delen van ideeën en wijsheden.
Samen met je sisters ga je ontdekken en doe jij nieuwe ervaringen op, die voor je sisters ook interessant zijn. Kortom: een organisch proces, waarin jij belangrijk bent. 


 

De basis van voor alle groepsprocessen is de verbinding met elkaar en respect voor ieders persoonlijkheid. In het samenzijn zal er aandacht zijn voor het groeien in zelfliefde, jouw leiderschap durven omarmen, het ontwikkelen van je spiritualiteit, het herontdekken van de oude wijsheden en leren samenleven met én in het ritme van de natuur. Dit alles doe je in een veld van warmte, liefde en licht en je leert tijdens je eigen unieke proces ook je sisters te ondersteunen. Kortom: het ontwaken van de Sacred Woman op de Nieuwe Aarde, die in mij zit en in jou!

Wat brengt het jou?

CVW-15.jpg

Verbinding

Praktische informatie

Voor wie         Alle vrouwen zijn welkom, jong & oud
Wanneer        18 maart 2022 - 8 december 2022
Duur               circa 3 uur (zie tijdspad)   
Inclusief          2 x sessie individuele coaching
Frequentie     1 keer per maand tijdens Volle Maan
Kosten            € 275,- voor de gehele jaartraining
Waar               Almere, precieze locatie wordt kort voor de
                        dag bekend gemaakt

Altijd buiten in de natuur, tenzij het weer het
niet toelaat, dan binnen


 

CVW-2.jpg
thumbnail_IMG_9264_jpg.jpg

Over ons

Ik kies liefde, dus ik meld mij aan!

Selecteer een optie

De eerste bijeenkomst start op 18 maart 2022.
Twijfel je nog? Instromen is mogelijk tot 16 april.
De prijs blijft ongewijzigd.

Call 

Nashaira Ajoeb 06 12778033
Marian Cornelisse 06 18056812

Email 

Follow

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page