Kruidenmelanges

De kruiden, planten en bloemen die ik gebruik komen van biologische kwekerijen. Zo oogst ik bijvoorbeeld zelfstandig op de kwekerij waar ik werk. Tevens verzamel ik met zorg verse bloemen en plantdelen tijdens het wildplukken.

 

Ik pluk duurzaam en met respect voor de natuur. Dit houdt in dat ik nooit de hele plant gebruik en zorg dat de plant de mogelijkheid heeft tot herstel én zodat er genoeg is voor de insecten, vogels en andere dieren.

 

De verse plantdelen die ik gebruik laat ik vakkundig drogen en worden opgeslagen op een donkere koele plek, om een diepe smaak en intense geur te behouden.

 

Na het mengen van de kruidenmelanges gaan deze direct in een glazen tube of pot. Een kruidenmelange oftewel Tisane bestaat uit ca. 3 verschillende soorten planten.
 

Van (on)kruid tot Tisane
 

Aanbod

Tisane op Maat

Is het kamille of vind je juist citroenmelisse heerlijk? Laten we samen jouw wensen bespreken in een 1-op-1 sessie en ik maak met alle liefde Tisane op maat voor jou! 

Volle Maan Tisane

Met de kruiden die de natuur voor ons beschikbaar stelt, maak ik iedere maand een passende Volle Maan Tisane. Neem voor meer info gerust contact op.