top of page

Kruidenthee

Tijdens de kruidenworkshop die ik geef kan je zelf leren hoe je een eigen kruidenthee maakt! Meer informatie vind je op de pagina workshops & lessen
Maar uiteraard ben je ook welkom om mij te benaderen als je een kruidenthee op maat wil, die past bij jou als persoon in de levensfase waar jij je in bevindt met jouw behoeftes en wensen van dit moment. Neem dan even contact op via de mail


De vrouwenthee die ik oorspronkelijk maakte om mezelf te ondersteunen vooral vóór en tijdens mijn menstruatie, kwamen al snel terecht bij vriendinnen en buurvrouwen.

Want kruiden kunnen ons écht ondersteunen en nog meer als je heel mindfull en bewust een kopje drinkt ter ondersteuning van jouw mooie lijf en zijn. Alleen.. of juist samen.

Daarom heb ik besloten de vrouwenthee aan te bieden aan de lieve vrouw die haarzelf een kopje zelfliefde gunt, vooral wanneer haar lijf aangeeft even meer rust nodig te hebben tijdens de dagen dat haar baarmoeder het proces van loslaten doormaakt.  

 

Iedere Volle Maan spreken andere kruiden tot ons die zouden kunnen ondersteunen tijdens deze maanfase. Deels vanuit kennis, maar vooral vanuit gevoel maak ik iedere maand een Volle Maan kruidenthee die de magie van dat moment vangt.
 

Ik pluk duurzaam en met respect voor de natuur. Dit houdt in dat ik nooit de hele plant gebruik en zorg dat de plant de mogelijkheid heeft tot herstel én zodat er genoeg is voor de insecten, vogels en andere dieren.

 

De verse plantdelen die ik gebruik laat ik vakkundig drogen en worden opgeslagen op een donkere koele plek, om een diepe smaak en intense geur te behouden.

 

Na het mengen van de kruidenthee gaan deze direct in een glazen tube of pot. Een kruidenthee oftewel Tisane bestaat uit minimaal. 3 verschillende soorten planten.
 

Van (on)kruid tot Tisane
 

Aanbod

Kruidenthee op maat

Is het kamille of vind je juist citroenmelisse heerlijk? Laten we samen jouw wensen bespreken in een 1-op-1 sessie en ik maak met alle liefde Tisane op maat voor jou! 

Herbs_edited.jpg

Vrouwenthee

Afhankelijk van wat het seizoen ons biedt mix ik kruiden die mineralen bieden, kruiden die liefde brengen en kruiden die rust geven. Denk aan braam, frambozen, brandnetel, citroenmelisse of duizendblad.

Volle Maan Kruidenthee

Met de kruiden die de natuur voor ons beschikbaar stelt, maak ik iedere maand een passende Volle Maan Tisane. Neem voor meer info gerust contact op.

bottom of page